Steigerhout bed

Steigerhout heeft een grote plek ingenomen in de wereld van meubelontwerpen. Dit materiaal heeft een robuuste uitstraling en wordt vaak met verf behandeld om het hout een ‘washed’ uiterlijk te geven. Denk hierbij aan steigerhout met een witte verfwaas over de nerven van het hout. Uiteraard zijn steigerhouten meubels in meer kleuren dan alleen wit verkrijgbaar.

De uitstraling van steigerhout

Een van de mooiste eigenschappen van steigerhout is het feit dat meubels gemaakt van dit materiaal zowel in een modern als in een klassiek interieur gebruikt kunnen worden. Een steigerhouten bed geeft de slaapkamer een rustige uitstraling en kan worden gecombineerd met lichte moderne accessoires en stijlvol beddengoed. Ook kun je kiezen voor een meer industriƫle look. Hierbij wordt een steigerhouten bed bijvoorbeeld gecombineerd met meubels en accessoires van roestvrij staal met een wat koudere uitstraling.

Combineren met steigerhout

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een bed in elkaar te zetten van steigerhout, maar gelukkig zijn steigerhouten meubels tegenwoordig ruim verkrijgbaar. Door te kiezen voor steigerhout, kies je voor meubels die tegen een stootje kunnen en jarenlang mee gaan. Dat maakt een steigerhouten bed tot een goede investering! Combineer je bed met een mooi wollen kleed, licht beddengoed en in lichte tinten geverfde muren, met bijvoorbeeld een grote groene plant als accent. Of kies voor een ‘beach’ thema door je steigerhouten bed te combineren met kleuren als (licht)blauw en wit.

Kies voor je eigen persoonlijke stijl met een steigerhouten bed als middelpunt van je slaapkamer! Steigerhout is makkelijk te combineren en blijft sterk. Tevens vraagt steigerhout weinig tot geen onderhoud!